«

»

Sastamala oli Turun kirjamessujen teemana

Turun kirjamessuviikonlopun kotimainen teema oli tänä vuonna Sastamala.

Tällä kertaa messut järjestettiin jo 23. kerran Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa. Ihmiset eivät vain kuljeskellee ympäri messuhalleja vaan myös ostivat kirjoja.

Toimitusta paikan päällä piti Turun Sanomien koululaistoimitus Nuori sana, joka tuotti lehteen kolmena messupäivänä koko sivun jutun sekä videomateriaalia.

-Saamme kävijöiltä usein palautetta, että he tulevat aina katsomaan meidän osastomme ohjelman, koska nuorten tekemät haastattelut ovat parhaita, kertoo opettaja Anna-Mari Varjonen.

Messut keräsivät yhteensä noin 23 700 kävijää sekä 300 näytteilleasettajaa. Ohjelmassa oli 450 ohjelmanumeroa ja 700 esiintyjää.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje