«

»

SS: Ylijäämäruokaa syö noin 10-15 päivässä

Kokemäen keskuskeittiö. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen keskuskeittiö. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen ylijäämäkouluruokaa on käynyt SPR:n Ystäväkammarilla syömässä päivittäin noin 10-15 henkilöä, kertoo SPR:n puheenjohtaja Sydän-Satakunta-lehdelle.

-Ruuan jakaminen on alkanut hyvin, kertoo puheenjohtaja Juhani Merikallio Sydän-Satakunnalle.

Kaikkina päivinä on käynyt saman verran porukkaa. Kaikki ruoka on käynyt lehden mukaan kaikille. Ruokaa on riittänyt kaikille, vaikkei sitä aina olisi koulun keskuskeittiöltä saatukaan.

Ongelmia ruoan jakamisen suhteen on ollut terveysviraston kanssa syömistilan sekä ruuan lämmityspaikan takia. Täyttä varmuutta toiminnan jatkamisesta enää keväällä ei ole rahatilanteen takia.

Aiheesta kertoi Sydän-Satakuntalehti maanantaina.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje