«

»

Yle: Porin prikaatin arvotavaravarkaus edelleen lähtöpisteessä

Porin prikaatissa Säkylässä tutkitaan kadonneen arvotavaran häviämistä ilman edistystä, uutisoi Yle.

Vielä ei ole voitu tarkasti varmistaa kyseessä olevan varkaus, kerrotaan prikaatista Ylelle. Kadonneesta omaisuudesta ollaan vaitonaisia. Kadonnut tavara on kuulemma hyvin arvokasta, muttei kyseessä ole ase- tai ampumatarvikkeita.

Prikaatissa yritetään tällä hetkellä selvittää, onko kyseessä varkaus sekä selvittää taustoja.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje