«

»

Prikaatin varkaustapaus siirretään syyttäjälle?

Porin prikaatissa viime viikolla tapahtunut arvokkaan omaisuuden häviäminen siirtyy mahdollisesti syyttäjälle esitutkinnan päätyttyä.

Säkylässä sijaitsevasta prikaatista ei ole kerrottu julkisuuteen omaisuuden laatua eikä myöskään, onko kyseessä varkaus vai vain muu häviäminen.

Asiaa on tutkittu tämän viikon aikana prikaatissa. Esitutkinta kestää arviolta noin kaksi viikkoa, minkä jälkeen päätetään omaisuuden häviämisen tutkinnan siirtämisestä syyttäjälle.

Prikaatista ei kuitenkaan ole varastettu ase- tai ampumatarvikkeita, joilla voisi aiheuttaa vaaraa itselle tai muille. Kuitenkin kadonnut tavara on hyvin arvokasta. Länsi-Suomen tietojen mukaan kyseessä olisi arvokas lämpökamera.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje