«

»

Satamaidon maitovaje 100 000 litraa viikossa

Maitolasi. Kuva: Studio Piquant/ Antti Hallakorpi - Maito ja terveys ry

Kuva: Studio Piquant/ Antti Hallakorpi – Maito ja terveys ry

Satamaidon tuotteiden vähyys sekä katoaminen kauppojen hyllyiltä johtuu maitopulasta.

Maitopulaan syynä on lehmien maidontuotannon kausivaihtelu. Maitoa saadaan parhaiten keväällä ja kesällä. Syksyisin sitä tuotetaan vähiten.

Vajetta on tällä hetkellä noin 100 000 litraa viikossa.

Suurin pula kaupoissa on täysmaidosta, jonka pakkaus on jouduttu lopettamaan tiettävästi väliaikaisesti. Yritys on yrittänyt ostaa täydennystä Valiolta, mutta tuloksetta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje