«

»

Kesäaika päättyy sunnuntaina

Kellot siirretään ensi sunnuntaina talviaikaan.

Lokakuun viimeisenä sunnuntaina kello neljältä kelloja siirretään tunnilla taaksepäin, jolloin kellon viisarit osoittavat kello kolmea.

Kellojen siirrosta aiheutuu muutoksia muun muassa joukkoliikenneaikatauluihin. Siirto on ajoitettu sunnuntain vastaiseksi yöksi, sillä tuolloin siitä ei ole välitöntä haittaa aamuliikenteessä sekä muun muassa työaikoihin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje