«

»

Kellot talviaikaan ensi yönä

KelloEnsi yönä kelloja siirretään tunnilla taaksepäin talviaikaan.

Takaisin talviaikaan siirtyminen tapahtuu kello neljältä, jolloin kelloja siirretään tunnilla taaksepäin kello kolmeen.

Digitaaliset kellot, kuten esimerkiksi älypuhelimien kellot yleisestiottaen päivittävät kellonaikansa itsenäisesti. Kuitenkin kellojen ajan oikeellisuus kannattaa aina tarkistaa.

Kellojen siirrosta aiheutuu selkeiten haittaa ihmisten biologiselle unirytmille, joka saattaa häiriintyä pitkiksikin ajoiksi kellonajan vaihtelujen takia. Tämä saattaa aiheuttaa väsymystiloja sekä lisätä muun muassa liikenneonnettomuus sekä sydänkohtausriskiä, kerrotaan Wikipediassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje