«

»

Seurakuntavaalit: Äänestäminen alkaa maanantaina

Ennakkoäänestys seurakuntavaaleissa aloitetaan ensi maanantaina.

Kokemäellä ennakkoäänestyspaikkoina toimivat kirkkoherranvirasto kello 9-18.00 koko äänestyskauden ajan. Lisäksi 30.10-31.10. äänestää voi Kokemäen liikekeskuksessa kello 9-18 ja 29.10. Kauvatsan seurakuntatalolla kello 12-18.

Ennakkoäänestys päättyy 31. lokakuuta.

Varsinainen vaalipäivä on 9. marraskuuta. Tuolloin äänestää voi Kokemäen Tulkkilan kirkossa kello 11-20. Vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki 16-vuotta täyttäneet kirkon jäsenet.

Äänestäjien tulee todistaa henkilöllisyytensä äänestyspaikalla. Ennakkoäänestykseen voi osallistua missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa seurakunnasta riippumatta. Varsinaisena vaalipäivänä voi äänestää vain oman seurakuntansa äänestyspaikassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje