«

»

Kokemäki osallistuu Kaakkois-Satakunnan liitossopimusneuvotteluihin

Kokemäen kaupunginhallitus päätti yksimielisesti jatkaa osallistumista Kaakkois-Satakunnan kuntajakoselvityksen jatkoon.

Kokemäki jatkaa siis yhdessä Huittisten, Köyliön ja Säkylän kanssa Kaakkois-Satakunnan kunnan muodostamista. Kuntajakoselvitys valmistui syyskuussa ja se esiteltiin kuntien yhteisessä valtuustoseminaarissa 24.9.

Liitossopimusneuvotteluvaiheeseen siirtymisestä kunnat päättivät maanantaina 3.11. kuntien kunnanhallituksissa.

Kaupunginjohtajan päätösehdotuksen mukaisesti hallituksessa päätettiin olla mukana yhdistymissopimuksen valmistelussa. Päätös oli yksimielinen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje