«

»

Pääkirjoitus: Uudistuksia Kokemäkeläisessä

Uudistunut Kokemäkeläinen taittopöydällä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Uudistunut Kokemäkeläinen taittopöydällä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäkeläisen ilmettä on uudistettu jälleen. Tällä kertaa kuitenkaan koko lehden tyyliä ei ole laitettu uusiksi, vaan perusmallia on muokattu toimivammaksi.

Uudistukset näkyvät muun muassa fonteissa, kuvateksteissä, etusivulla sekä otsikoinnissa.

Fonttimaailmaa uudistamalla pystymme tästedes korostamaan otsikoita tai kuvauksia. Kuvatekstilaatikot sijoitetaan uudistuksen jälkeen pääasiassa kuvien päälle, pääasiassa alareunoihin, jolloin ne on helpompi erottaa uutistekstistä.

Lisäksi tämän lehden sivulta seitsemän löytyvä kuvalaatikko on yksi osa uudistuksia. Tämän avulla voidaan kuvan kautta kertoa tuhat sanaa ja selventää vielä asiaa muutamalla sanalla niin otsikossa kuin kuvatekstissä.

Tuomas Kuhalainen
tuomas(at)kokemakelainen.net

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje