«

»

Ilolan vanhainkodin toiminta suunnitellaan siirtää yksityiselle yritykselle

Ilolan vanhainkodin yksityistämistä käsitellään kaupunginhallituksessa ensi viikolla.

Kokemäen ja Kiikoisten kuntayhtymä Ilola hallinnoi Vanhainkartano-nimistä tilaa Kokemäen Piilijoenmaalla. Ilolan vanhainkotitoimintaa on ylläpitänyt Kiikoisten kunta vuodesta 1997 alkaen.

Kiikoinen liittyi 1.1.2013 alkaen osaksi Sastamalaa.

Sastamalassa valtuusto päätti palvelukodin siirtämistä yksityiselle osakeyhtiölle, Palvelukoti Ilola Oy:lle. Vanhainkoti yhtiöitettäisiin 1.1.2015.

Vuoden 2016 alusta kuntayhtymän hallinnointi siirtyy Sastamalalta Kokemäelle. Kuntayhtymän perussopimuksen muuttamista käsitellään kaupunginhallituksessa maanantaina.

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala ehdottaa, että hallitus esittää valtuustolle Ilolan perussopimuksen hyväksymistä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje