«

»

Poliisi valvoo pikkujoululiikenteessä erityisesti rattijuoppoja

Kahtena tulevana viikonloppuna Poliisi valvoo tehostetusti rattijuoppoja.

Valvonta kohdennetaan erityisesti suosittujen pikkujoulunviettopaikkojen läheisyyteen sekä yleisestikin pikkujoululiikenteeseen.

-Tärkeää on, että valvontaa suunnataan analysoidun tiedon perusteella riskipaikkoihin ja -ajankohtiin. Tavoitteena on erityisesti rattijuoppojen aiheuttamien vakavien liikenneonnettomuuksien ennalta estäminen, toteaa poliisiylitarkastaja Risto Lammi Poliisihallituksesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje