«

»

Satafood hakee Kokemäeltä avustusta

Kokemäen kaupungilta anotaan 5 000 euron avustusta Satafood Kehittämisyhdistys ry:lle.

Avustus myönnettäisiin vuodeksi 2015. Kokemäki ei ole aiemmin myöntänyt avustusta kyseiselle yhdistykselle.

Yhdistys on ollut vuosien ajan yhteistyössä muun muassa Finnamyl Oy:n kanssa sekä paikkakuntalaisten tilojen kanssa.

Hallitus päättää maanantaina avustuksen myöntämisestä. Kaupunginjohtajan päätösehdotus puoltaa avustuksen myöntämistä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje