«

»

Ämpärit saivat ihmiset liikkeelle Harjavallassa

Harjavallan uudelle Tokmannille kerääntyi heti avajaisaamusta noin kahdeksansataa asiakasta yllätysämpäreiden perässä, kertoo Satakunnan Kansa.

Uudessa Tokmannissa on 420 neliön puutarhamyymälän lisäksi yli 2 000 neliötä myyntitilaa.

Yllätysämpäreitä jaettiin tuhat kappaletta. Niiden sisältöön kuului erilaisia tuotepaketteja sekä kahdessa ämpäreistä oli lisäksi satasen lahjakortti.

Aiheesta kertoi aiemmin Satakunnan Kansa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje