«

»

Tulkkilan liikuntahalli sai 750 000 euroa avustusta

Tulkkilan liikuntahallin rakentamiseen on myönnetty valtionavustusta 750 000 euroa.

Vuosille 2015-2018 on hyväksytty liikuntapaikkojen rahoitussuunnitelma. Päätöksen teki ministeri Haglund.

-Kunnat haluavat panostaa liikuntapaikkojen rakentamiseen tiukoista taloudellisista ajoista huolimatta, painottaa liikunnasta ja urheilusta vastaava puolustusministeri Carl Haglund.

Rahoituslistalta löytyi Kokemäen Tulkkilan liikuntahalli, jolle avustus on myönnetty vuodeksi 2015. Halli rakennettaisiin luistelukentän paikalle. Sen kustannusarvio on 3 060 000 euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje