«

»

Ellivuoren rinteillä odotellaan pakkasta

Ellivuoren laskettelurinteillä odotellaan pakkasia, kertoo Alueviesti.

Lehden mukaan rinteillä ollaan jatkuvasti valmiudessa ja pakkasia odotellaan. Tavoitteena on, että rinteet saadaan auki jouluksi.

Viime jouluna rinteillä ei lasketeltu, sillä vesisateet sulattivat lumet. Rinteet saatiin auki vasta tammikuun puolella.

Aiheesta kertoi aiemmin Alueviesti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje