«

»

Kokemäen puukottajalle pitkä tuomio

Satakunnan käräjäoikeus on antanut tuomionsa Kokemäen Peipohjassa helmikuussa tapahtuneesta puukotuksesta. Paikkakuntalainen nuori mies tuomittiin pitkään vankeusrangaistukseen.

30-vuotias mies on saanut yhdeksän vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen. Hänelle on määrätty lisäksi 13 000 euron suuruiset kärsimyskorvaukset surmatun omaisille.

Mies todettiin syyntakeiseksi tekoonsa. Hänelle vaadittiin alun pitäen 11 vuoden vankeutta.

TAUSTA

Kokemäen Peipohjassa Myyränkadulla sattui helmikuussa puukotus. Tuomittu puukotti kymmenen kertaa noin 40-vuotiasta miestä kerrostalon rappukäytävässä. Surmaaja jätti uhrin rappukäytävään, josta sivullinen hänet löysi.

Epäilty on kiistänyt teon oikeudessa. Hän on myöskin ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon.

Aiheesta kertoi aiemmin Sydän-Satakunta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje