«

»

Koulutuskuntayhtymän perussopimusta muutetaan kuntaliitoksen takia

Satakunnan koulutuskuntayhtymän perussopimusta muutetaan Lavian kuntaliitoksen takia.

Kokemäen kaupunginvaltuusto käsittelee seuraavassa kokouksessaan kuntayhtymän jäsenkunta Lavian nimen muuttamista Poriksi. Muita merkittäviä muutoksia sopimukseen ei siis ole tulossa.

Sopimuksen muuttamisesta päätöksen tekevät jokainen jäsenkunta. Perussopimusta voidaan muuttaa, jos vähintään kaksi kolmasosaa kunnista sitä kannattaa ja niiden asukasluku on vähintään puolet kaikkien kuntien yhteenlasketusta väkiluvusta.

Kaupunginjohtaja sekä kaupunginhallitus ehdottaa valtuustolle, että perussopimus hyväksyttäisiin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje