«

»

Auto ajoi nuoren pyöräilijän päälle ja pakeni Harjavallassa

Harjavallan Tuomolankadun ja Elonkadun risteyksessä auto ajoi nuoren polkupyöräilijän päälle keskiviikkona.

Vuonna 1998 syntynyt tyttö oli ylittämässä suojatietä, kun poliisin mukaan harmaa ja vanhahko ajoneuvo oli töytäissyt pyöräilijää.

Auto poistui paikalta ilmoittamatta yhteystietojaan.

Tyttö on kokenut tilanteen jälkeen kovaa päänsärkyä ja huimausta. Hän kävi tarkastuttamassa vammansa terveyskeskuksessa. Tarkempia tietoja poliisi ei tytön voinnista kerro.

Autoilijaa pyydetään ilmoittautumaan Kokemäen poliisiasemalla. Lisäksi tapahtuneesta jotain tietäviä pyydetään ilmoittamaan tietonsa poliisiasemalle numeroon 029-5417675 tiistaisin ja perjantaisin virka-aikaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje