«

»

Liikenneonnettomuus sulkee tien Huittisissa – Rekka kuljetti 210 sikaa

Huittisten Räikänmaantiellä on sattunut raskaan ajoneuvon onnettomuus torstaina. Kaatunut ajoneuvo tukkii tien arviolta jopa kello viiteen asti illalla.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle puoli kahdentoista aikoihin iltapäivällä. Poliisi ja palokunta ohjaavat paikalla liikennettä.

Aiheesta on Pelastuslaitos ilmoittanut päivittynyttä tietoa. Onnettomuudessa on osallisena lehden mukaan pakettiauto ja eläinkuljetusauto, joka kuljetti 210 sikaa onnettomuushetkellä.

Tie on suljettu Lauttakylänkadun ja Klaavolantien välillä. Henkilövahingoilta on toistaiseksi vältytty.

Ensimmäisenä aiheesta uutisoi Satakunnan Kansa.

Päivitetty 18.12. klo 12.49: Lisätty lisätietoja tapahtuneesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje