«

»

Liikkeen ikkunoita rikottiin Huittisissa

Huittisissa torstain vastaisena yönä rikottiin K-maatalous Rautian ikkunoita. Poliisi pyytää vinkkejä.

Poliisi sai juuri ennen puoltayötä ilmoituksen tihutyöstä. K-maatalouden kaksi ikkunaa oli rikottu. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Poliisi pyytää vinkkejä ja lisätietoja tapahtuneesta Kokemäen poliisiasemalle tiistaisin ja perjantaisin virka-aikaan numeroon 029-5417675.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje