«

»

OAJ ei hyväksy Huittisten opettajalomautuksia

Opetusalan ammattijärjestö OAJ ei vaatii opettajien ja lastentarhanopettajien lomautusten perumista, joita Huittisten kaupunki on kaavaillut täksi vuodeksi.

Huittinen lomauttaa lähes koko henkilökuntansa useiksi viikoksi. Tavoitteena on saada aikaan säästöjä.

OAJ:n Huittisten paikallisyhdistyksen mukaan kaupungin suunnitelmat ovat puutteellisia. Ylelle haastattelun antanut puheenjohtaja Virpi Ojala pitää lomautuksia myös laittomina: ”Perusopetuslain mukaan oppilailla on jokaisena koulupäivänä oikeus opetukseen. Lomautusten aikana osa oppilaista joutuu opiskelemaan itsenäisesti.”

Ylen mukaan OAJ on valmis tekemään lomautuksista valituksen aluehallintovirastoon.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje