«

»

Pääministeri vierailee tänään Satakunnassa

Alexander Stubb vieraili Huittisisten Härkäpakarissa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Alexander Stubb vieraili lokakuussa Huittisissa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Pääministeri Alexander Stubb (kok) vierailee tänään Satakunnasssa.

Stubb on tavattavissa Porin Kauppahallin Kaffetuvassa kello 12:50-13.15. Raumalla hänet voi tavata Kauppakeskus Potkurissa kello 15:15 alkaen.

Viimeksi pääministeri vieraili Satakunnassa lokakuussa, jolloin hän poikkesi myös Huittisissa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje