«

»

Tulkkilan luistinkentän viimeinen talvi

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Liikuntahallin rakennustyöt käynnistyvät tälle paikalle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tulkkilan luistinkentällä luistellaan näillä näkymin viimeistä talvea.

Luistinkaukalon ja -kentän sekä pukukoppien tilalle käynnistetään kuluvana vuonna liikuntahallin rakennustyöt. Uuden liikuntahallin alle jää koko Tulkkilan kenttä.

Lue lisää keskiviikkona 21.1. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

2 comments

  1. Naurava kulkuri

    Syytä löytyä toinen tila kentälle…ihan naurettava koko hallihanke. Ei päätä eikä häntää koko touhussa. Onneks meen lapset on toisessa kunnassa jo ensitalven ni pääsevät ainakin varmuudella luistelemaan !

  2. Nimetön

    Luistinkenttä meni!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje