«

»

Tuleeko koulukiistasta kansanäänestys?

Peipohjan koulu

Peipohjan koulu.

Kokemäen kouluverkkopäätöksistä on tehty kuntalaisaloite sekä kansanäänestysaloite kaupunginvaltuustolle.

Kuntalaisaloitteessa vaaditaan: ”ei kuudesluokkalaisia yhteiskouluun, ei eriarvoisia lapsia, nykyiset koulut säilytettävä”. Kaupungin mukaan alustavissa laskelmissa aloitteen on allekirjoittanut 379 henkilöä.

Kansanäänestysaloite on taasen otsikoitu: ”Tarvitaanko liikuntahallia?”. Aloitteen on allekirjoittanut alustavien laskelmien mukaan 374 henkilöä.

Lue lisää keskiviikkona 21.1. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje