«

»

Aloite: Uimahalli auki myös aamupäivällä

Kokemäellä on jätetty kuntalaisaloite koskien uimahallin toiminnan ja aukioloaikojen tarkistamista.

Aloitteen on jättänyt kuntalainen Sari Elonen.

Aloitteessa toivotaan pankkikorttimaksujen mahdollistamista uimahallissa. Lisäksi ehdotetaan, että saunat lämmitettäisiin aamu-uinneille ja halli palvelisi asiakkaitaan myös aamupäivisin ja loma-aikoina.

Aloitteessa ehdotetaan vielä ratojen uudelleen suunnittelua.

Kokemäen kaupungin mukaan hallin toiminta on tällä hetkellä erittäin monipuolista. Uimahalli palvelee niin kuntalaisia, kuin kouluja, uimakouluja, vesijumppia, liikuntarajoitteisia sekä yhdistyksiä.

Aamu-uimareita on kaupungin mukaan suhteellisen vähän ja ”osa heistä ei kaipaa saunaa”.

Aamupäivä on hallissa varattu kouluille.

-Aamupäivien aukiolo ei olisi kannattavaa kävijämäärän vähyyden vuoksi, kerrotaan vapaa-aikalautakunnan esityslistassa.

Vapaa-aikalautakunta käsittelee aloitetta 27.1. kokouksessaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje