«

»

Porin seudun kuntaliitossopimusesitys valmistui

Kokemäen, Luvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin ja Ulvilan kuntajakoselvityksen yhdistymissopimusesitys on valmistunut. Maaliskuussa järjestetään kuntalaistilaisuus aiheesta.

Yhdistymissopimus sisältää Kokemäen kaupungin mukaan kuusi teemaa: johtaminen ja organisaatio, elinvoima, talous, palvelut, henkilöstö ja osallisuus. Maaliskuun lopussa kaupunginvaltuusto päättää Kokemäen kannasta yhdistymissopimusneuvottelujen jatkamisessa.

Kuntalaiset pääsevät kertomaan mielipiteitään liitoksesta kuntalaistilaisuudessa keskiviikkona 4.3. Kokemäen koulukeskuksessa. Tarkempi aika ja lisätietoja julkaistaan lähempänä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje