«

»

Satakuntaan poikkeuslupa sudenkaatoon

susi photo

Kuva ei liity tapaukseen. Kuva: VIlle.fi/ Flickr

Suomen riistakeskus on myöntänyt yhden poikkeusluvan suden kaatamiseksi Satakuntaan.

23. helmikuuta ja 15. maaliskuuta välisenä aikana Köyliön, Huittisten, Loimaan ja Punkalaitumen alueelta saa kaataa poikkeusluvan turvin yhden suden.

Metsästys on johdettua ja mukana ei saa olla enempää kuin viisikymmentä metsästäjää.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje