«

»

IL: Nyt katosi prikaatista ammuksia

Porin prikaatissa Niinisalossa on kadonnut ampumatarvikkeita, uutisoi Iltalehti.

Kymmenen rynnäkkökiväärin kovaa ammusta on kadonnut perjantai-iltana 23.1. kello kahdeksan aikoihin. Patruunoita ei ole vieläkään löydetty valvontatarkastuksista huolimatta.

Porin prikaatista katosi viime vuoden lopulla myös rynnäkkökivääri. Yhteyttä tapausten välillä ei voida lehden mukaan vielä sanoa.

Varusmiehet pääsivät viikonloppulomille hieman myöhässä tarkastusten takia.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje