«

»

Yle: HK:lta kymmenien miljoonien investointi Kokemäelle?

HK-Scan käy Ylen mukaan neuvotteluja uuden tuotantolaitoksensa sijaintipaikasta. Mukana neuvotteluissa on Euran lisäksi ainakin Kokemäki ja Huittinen.

Eura on mukana neuvotteluissa, mutta sen mahdollisuudet ovat saastuneen Eurajoen takia heikentyneet.

Uuden tuotantolaitoksen sijaintipaikka on tavoite rajata muutamaan kuntaan kevättalven aikana, jonka jälkeen päätetään vaihtoehdoista, minne uusi tehdas sijoittuu.

Investoinnin kustannusarvio on 30-60 miljoonaa euroa.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje