«

»

Hiihtolatujen kunto heikko Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäkeläinen kävi Tulkkilan pururadalla keskiviikkoaamuna. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tulkkilan pururadan hiihtolatujen kunnossapidossa olisi parannettavaa.

Pururadalle ei ole talvena tehty koneellisesti latuja lainkaan, vaan hiihtäjät ovat itse joutuneet väylät avaamaan. Hiihtolatujen kunnossapidossa olisi siis parannettavaa.

Latuja käyttävät niin kuntalaiset, kuin myöskin esimerkiksi paikkakunnan keskustan koulut ja yhdistyksetkin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje