«

»

Ilmatieteen laitos varoittaa: uusia räntäsateita tulossa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Iltapäivällä lännestä saapuu lumi- ja räntäsadetta. Illalla sade voimistuu, varoittaa Ilmatieteen laitos.

Kokemäelle ennustetaan heikkoa lumisadetta iltapäivästä alkaen, joka muuttuu kolmen, neljän aikaan illalla räntäsateeksi. Sade jatkuu ennusteen mukaan torstain puolelle.

Lämpötila on päivällä ja torstain vastaisena yönä yhden lämpöasteen tuntumassa. Keskiviikkoaamu on valjennut nollakeleillä.

Varoitus huonosta ajokelistä on voimassa edelleenkin. Tiet ovat liukkaat sekä jäätävä tihkusade sekä lumi- ja räntäsade huonontavat ajokeliä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje