«

»

Kauvatsan pappila jälleen uudelle kierrokselle

Kokemäen seurakunnan myynnissä olevan Kauvatsan pappilan ostaja on vetäytynyt kaupanteosta, uutisoi Sydän-Satakunta.

Tarjous ehdittiin jo kirkkoneuvostossa hyväksyä, kun ostajaehdokas vetäytyi kaupoista. Seurakunta joko avaa tarjouskilapuilun uudelleen tai asettaa kiinteistölle kiinteän hinnan, jolla se myydään.

Kirkkoneuvosto käsittelee asiaa seuraavassa kokouksessaan.

Aiheesta uutisoi Sydän-Satakunta-lehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje