«

»

Lämmityskattilan kuljetin ja purusiilo liekehtivät Harjavallassa

Harjavallan Teollisuuskadulla syttyi torstaiaamuna tulipalo purusiilossa.

Puustellin tehtaan lämmityskattilan kuljetin ja noin 50m2 kokoinen purusiilo syttyivät palamaan. Pelastuslaitos on saanut palon rajattua.

Siilon purut poltetaan valvotusti loppuun. Operaatio kestää arviolta puoli vuorokautta.

Henkilövahingoilta on vältytty. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 8.17.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje