«

»

Uusi kirjastonjohtaja on nyt selvillä

Kokemäen kaupunginkirjasto. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupunginkirjasto. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen uudesta kirjastonjohtajasta on tehty päätös, kertoo Sydän-Satakunta.

Eläkkeelle jäävän kirjastotoimenjohtaja Anja Hakaojan tilalle tulee tamperelainen Suvi Vilenius, 33. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri.

Virka päästiin täyttämään vasta toisen hakukierroksen jälkeen. Hakaoja jää eläkkeelle helmikuun alussa, mutta on lupautunut perehdyttämään Vileniuksen työhönsä.

Kaupunginkirjaston uutena virkailijana taasen jatkaa Sanna Säiniö, 27.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje