«

»

Ajokeli huono – Onnettomuuksilta toistaiseksi vältytty

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Koko maakunnassa on voimassa huonon ajokelin varoitus, kertoo Ilmatieteen laitos.

Syynä huonoon ajokeliin on lumi- ja räntäsateet. Tällä hetkellä sää on jo tyyntynyt ainakin Kokemäellä, mutta varoitus on edelleen huonosta ajokelistä voimassa.

Lämpötila on nollan tienoilla tällä hetkellä ja ensi yöksi laskee jälleen pakkaselle.

Aamusta on vältytty ilman suurempia onnettomuuksia, kertoo Satakunnan Kansa nettisivuillaan. Lehden mukaan maanteillä on ollut jopa hyvin rauhallista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje