«

»

Ekaluokkalaiset aloittavat koulutiensä väistötiloissa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tullkkilan koulun peruskorjaus aloitetaan kesälomien alettua. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä on alkanut uusien esikoululaisten ja 1. luokkalaisten ilmoittautuminen kouluun.

Uusien Tulkkilan koulun 1. luokkalaisten opetus alkaa väistötiloissa Vanhalla yhteiskoululla, sillä keskuskoulun remontti alkaa syksyllä.

Tulkkilan esiopetus järjestetään remontin takia joko Peipohjan tai Tuomaalan koululla. Tulkkilalaisten esiopetuspaikka ilmoitetaan huoltajille toukokuussa.

Lukuvuodella 2015-2016 Kokemäellä toimivat lisäksi Korkeaojan, Lähteenmäen, Peipohjan, Risten ja Tuomaalan koulut. Viimeisen kerran uudet ekaluokkalaiset aloittavat Korkeaojan ja Peipohjan kouluissa, jotka lakkautetaan lukuvuoden päätyttyä.

Kouluun tutustumisesta ilmoitetaan huoltajille erikseen.

Lisätietoja ilmoittautumisesta saat Kokemäen kaupungin nettisivuilta täältä.

LISÄÄ AIHEESTA:
Tulkkilan koulun remontti aloitetaan kesällä – 7.1.2015

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje