«

»

Kansainvälisyys-hanke saa jatkoa Kokemäellä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Suunnitteluryhmä ruokaili Kokemäen keskuskeittiöllä perjantaina. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäelle on saapunut jälleen kansainvälisiä vieraita. Tämän viikonlopun aikana suunnitellaan nuorten kansainvälistä ryhmätapaamista.

Mukana hankkeessa ovat Kokemäen lisäksi nuoria Turkista ja Tanskasta.

Varsinainen ryhmätapaaminen järjestetään helmikuussa. Nuoret majoittuvat tiettävästi Pitkäjärvellä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje