«

»

Lumisade voimistuu – Varoitus huonosta ajokelistä!

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Huomenna on lumitöitä tehtävänä, ennustaa Ilmatieteen laitos. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitos ennustaa lumisadetta koko sunnuntain vastaiseksi yöksi.

Yöllä ja aamulla lunta tulee paikoin sakeasti. Ajokeli muuttuu etelästä alkaen huonoksi illan aikana maan etelä- ja keskiosassa. Huonon ajokelin varoitus on voimassa myös Satakunnassa.

Tuuli on kohtalaista, paikoin navakkaa sekä puuskittaista. Lämpötila on 0..-3 astetta.

Lunta sataa ennusteen mukaan 10-15 cm.

Lumisade jatkuu tämän hetkisen ennusteen mukaan koko sunnuntain ja vielä maanantainakin. Sunnuntaina iltapäivällä sade saattaa tulla räntänä tai vetenä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje