«

»

Perheliikuntaa Huittisten Huhkolinnassa

Huittisten Huhkolinnassa järjestetään ensi viikon sunnuntaina perheliikuntapäivä.

Huittisten kaupunki järjestää 1-12 vuotiaille lapsille vapaata ja monipuolista perheliikuntaa sunnuntaina 8.2. kello 15.00-17.00.

Toiminta on valvottua, mutta ei ohjattua. Lapsilla tulee olla mukana oma pelikaveri, eli huoltaja.

Sisäänpääsymaksu 1,00 euroa lasta kohden. Huoltajat maksutta. Paikalla on lisäksi maksullinen puffetti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje