«

»

Lumiauroilla riittää työtä edelleen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lumiaura työssään Kokemäellä sunnuntai-aamuna. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sunnuntain vastaisen yön aikana maahan on satanut 10-15 paksuinen lumikerros.

Lumiauroilla on ollut töitä jo aamuvarhaisesta alkaen, jotta tiet ja kiinteistöt saataisiin avattua lumesta.

Ainakin Kokemäen keskustan tuntumassa suurin osa väylistä on jo saatu avattua sekä myöskin kiinteistöjen ja toimitilojen pihat aurattua.

Lisää lunta on kuitenkin vielä tulossa. Lumisade on Ilmatieteen laitoksen mukaan paikoin runsasta. Lämpötila on +1 ja -3 asteen välillä.

Ilmatieteen laitos on antanut varoituksen erittäin huonosta ajokelistä maan etelä- ja keskiosiin, myös Satakuntaan.

Lumisade jatkuu tämän hetkisen ennusteen mukaan vielä maanantai-aamuun.

LUE MYÖS:
Tykkylumi saattaa katkoa sähköjä – 31.1.2015
Lumisade voimistuu – 31.1.2015

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje