«

»

Koululaiset laskettelevat huomenna Ellivuoressa

 photo

Kuva: Hansenit/ Flickr

Kokemäen yhteiskoululaiset viettävät huomenna talviliikuntapäivää.

Liikuntapäivän ohjelmaan kuuluu liikunnanopettaja Jari Seppälän mukaan koko päivän laskettelua Ellivuoressa sekä muille oppilaille ohjelmaa iltapäivän tunneiksi.

Iltapäiväksi oppilaat valitsevat kaksi liikuntalajia seuraavista vaihtoehdoista: Luistelu ja jääpelit, lenkkeily, salibandy, lentopallo, uinti ja hiihto.

Iltapäivän ohjelma on maksutonta. Ellivuoren reissu taasen maksaa koululaisille hissiliput sekä mahdolliset välinevuokrat.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje