«

»

Kauvatsalaisista yli puolet hakevat vapautusta viemäriverkosta

Kokemäen ympäristölautakunta on saanut tammikuun loppuun mennessä yli puolelta kauvatsalaisista hakemuksen viemärihankkeesta vapautumisesta, uutisoi Sydän-Satakunta.

Hakemuksia on saapunut tarkalleen 134. Kiinteistöjä toiminta-alueella on yhteensä 246.

Jokaisesta hakemuksesta pitää saada terveystarkastajan ja vesihuoltoyhtiön lausunto. Hakijalla on mahdollisuus antaa asiasta vielä lisäselvityksiä, ennen kuin asia etenee lautakunnan käsittelyyn.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje