«

»

Osuuspankki teki ennätystuloksen Satakunnassa

Satakunnan Osuuspankki teki viime vuonna liikevoittoa noin 15,8 miljoonaa euroa.

Pankin tekemät osakekaupat kasasivat pottia yhteensä 13 miljoonaa euroa. Satakunnan Osuuspankki myi Pohjola Pankin osakkeensa.

Peruspankkitoiminta tuotti viime vuonna ainoastaan 300 000 euroa.

Kuluvana vuonna pankin tulos tulee palaamaan jälleen normaalitasolleen. Edellisvuonna pankin liikevoitto oli hieman yli kaksi miljoonaa euroa.

Pankin vakavaraisuus on yli 50 prosenttia.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje