«

»

Kauvatsan viemäröinti keskeytettiin KH:n päätöksellä

Kauvatsan viemäröintihanke kaatui Kokemäen kaupunginhallituksessa maanantai-iltana.

Viemäröinnin toiminta-alueella sijaitsee kaikkiaan 255 kiinteistöä, joista 134 on hakenut vapautusta viemäröinnista tammikuun loppuun mennessä. Ympäristölautakunta käsittelee hakemuksia edelleen.

Hanke on tähän mennessä kuluttanut noin 65 000 euroa Kokemäen kaupungin, Kokemäen Vesihuolto Oy:n sekä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen varoja.

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala antoi maanantai-iltaisessa kaupunginhallituksen kokouksessa päätösehdotuksen, jossa kehotettiin Vesihuoltoa aloittamaan tarvittavat toimenpiteet jätevesiviemäröinnin keskeyttämiseksi.

Kaupunginhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Näin ollen Kauvatsan paljon puhuttanut viemäröintihanke kaatui.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje