«

»

Karavaanarialue laajenee Pitkäjärvellä

Pitkäjärven karavaanarialue. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Pitkäjärven karavaanarialue. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Pitkäjärven karavaanarialue laajenee noin 6 900 neliöllä, joka vuokrataan Kokemäen kaupungilta.

SF-Caravan Kokemäen seutu vuokraa nykyisen karavaanarialueen kaakkois-puolelle lisätilaa. Vuokrasopimuksen myötä karavaanareiden tontti laajenee noin 38 000 neliöön.

Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2040 kesäkuuhun asti. Kaupunki saa alueesta vuosittain 483 euron suuruista vuokraa.

Vuokraamisesta päätti kaupunginhallitus maanantaina.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje