«

»

Mitä jos oltais kimpassa?

Porin seudun kuntaliitosalueen oma tiedotuslehti on nimetty osuvasti: ”Mitä jos oltais kimpassa?” Lehti jaetaan selvitysalueen asukkaille ensi viikon aikana.

Porin seudun, eli Porin, Ulvilan, Kokemäen, Nakkilan, Luvian ja Pomarkun kuntaliitosalueen tiedotuslehdessä kerrotaan vastauksia uudistuksen, eli kuntaliitoksen vaikutuksista arkeen.

Lehden julkaisee kuntaliitosalueen kaupungit ja kunnat. Kokemäeltä julkaisua on ollut kokoamassa hallintojohtaja Jarno Moisala.

LUE MYÖS:
Teljän kuntaliitos tapahtuu mahdollisesti vuonna 2017 – 18.2.2015

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje