«

»

Tulkkilan koulun tuntiresurssit Kokemäen pienimmät

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koululla on koko paikkakunnan pienimmät tuntiresurssit. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tulkkilan koulun tuntiresurssit ovat koko paikkakunnan pienimmät.

Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi tiistaina koulujen tuntijaon lukuvuodelle 2015-2016. Kaikista suurin tuntiresurssi on Korkeaojan ja Risteen kyläkouluilla, kun taas pienin Tulkkilan keskuskoululla.

Tulkkilassa opetustuntiresurssin kerroin on 1,5. Korkeaojalla ja Risteellä kerroin on 1,95. Peipohjassa 1,6, Tuomaalassa 1,7 ja Lähteenmäellä 1,7.

Yhteiskoulussa tuntiresurssi on 1,9.

Kasvatus- ja opetuslautakunta hyväksyi tuntijaon yksimielisesti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje