«

»

Porin kuntaliitoksen toteutuessa muodostuisi 118 000 asukkaan kunta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Porin seudun kuntaliitosalueen tiedotuslehden kansi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Porin kuntaliitosalueen tiedotuslehti on julkaistu alueen asukkaille.

Mitä jos oltais kimpassa? otsikoitu julkaisu kertoo taustatietoja kuntajaosta. Porin seudun kuntaliitoksen toteutuessa Kokemäki, Luvia, Nakkila, Pomarkku, Pori ja Ulvila muodostavat Suomen kahdeksanneksi suurimman kunnan.

Asukasluku olisi 118 000. Kuntaliitoksilla pyritään takaamaan vanha elinvoima sekä monipuolinen toimialarakenne ja työpaikat.

Palveluiden toimittaminen laadukkaina on myöskin sivukyliin on kuntaliitoksen yksi ongelmista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje