«

»

Lämpötila jo lähes kymmenen lämpöastetta

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Aurinko lämmittää keväisen lämpimästi. Kuva Kokemäenjoelta torstaina 12.3. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kevään tulosta kertoo muun muassa se, että päivälämpötilat kohoavat lähelle kymmentä lämpöastetta.

Vaikka öisin pakkanen laskeutuukin, päivät ovat nykyään jo keväisen lämpimiä.

Aurinkoisia ja lämpimiä päiviä riittää Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan vielä ainakin ensi viikolle. Kuitenkin öisin pakkasta saattaa tulla jopa yli viisi astetta.

Aamuisin lämpötila nousee jo kello kymmeneen mennessä plussalle. Torstaina elohopea on kohonnut toimituksessamme 8,5 lämpöasteeseen.

Julkaisu käyttäjältä Kokemäkeläinen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje